Over ons

Auto Dynamic

Na een periode van 7 jaar Honda dealer te zijn geweest, is Auto Dynamic zich gaan specialiseren in goede gebruikte occasions tegen handelsprijzen.

Niet meer gebonden aan één merk, waardoor er een divers aanbod is. Voor één ieder wat wils. Van luxe limousine tot 4 wheeldrive.

Auto Dynamic richt zich voornamelijk op de handel, maar particulieren zijn ook welkom. Profiteer mee van de lage prijzen, waarmee wij onze occasions aanbieden. Deze lage prijzen zijn alleen te realiseren door afwezigheid van een showroom en daarbij behorende dure verkopers. Maak hier gebruik van!

Op deze site vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Staat hier uw auto niet tussen? Bel of mail voor ons overige actuele aanbod! Wij hebben een zeer grote voorraad jonge occasions, van alle merken en voor alle prijzen.

Door selectief inkopen, spelen wij in op de vraag en het aanbod in zowel de zakelijke, als de particuliere automarkt. Door een hoge omzetsnelheid en een kleine winstmarge, creëren wij een dagelijks sterk wisselende voorraad. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van de in- en verkoop van jonge gebruikte personenauto’s.